Beemster Polder Partij
Een dijk van een partij!

 

Verkiezingskrant '18

Archief

 

Ida Bregman-Middelburg geïnstalleerd
als nieuw raadslid


Sinds enige maanden lukt het Irene Fidder- Langerijs door persoonlijke omstandigheden niet om haar raadslidmaatschap invulling te geven. Van april tot aan het zomerreces begin juli heeft de raadsfractie zonder haar maar met de hulpfractie gedraaid. In juli heeft Irene aangegeven te willen stoppen als raadslid om haar gezin en gezondheid voorrang te geven. Dit was voor haar een lastige beslissing
.
Het bestuur en de griffie van Beemster zijn daarop de verkiezingslijst gaan raadplegen. Jeroen van der Weerd bleek al eerder i.v.m. zijn werk voor de gemeente Purmerend dit niet te kunnen invullen.
De daarop volgende op de lijst nr 7 is Ida Bregman-Middelburg. Na beraad met haar gezin heeft zij besloten om raadslid voor de BPP te willen worden.

Dinsdagavond 8 september j.l. heeft Irene afscheid genomen van de raad. Daar op volgend werd na bestudering van haar geloofsbrief Ida geïnstalleerd  als Raadslid voor de BPP. Fractie en bestuur zijn verheugd dat zij zich op deze wijze wil gaan inzetten voor Beemster en zien dit dan ook met vertrouwen tegemoet.