Beemster Polder Partij
Een dijk van een partij!

 

Nieuwsbrieven 2019
Feestelijke ledenbijeenkomst  BPP

Op uitnodiging van het bestuur zijn een 25 tal leden van de BPP op 7 juli bijeen geweest voor de zo langzamerhand traditionele jaarlijkse feestavond. Ditmaal bij de fam. de Lange aan de Westdijk.

Deze avond is een mooie afsluiting van het bestuurlijke jaar voor het zomerreces hoewel in de week erna nog een stevige commissie/ raadsvergadering op de agenda stond. 


Daarover in een later verslag meer.
Ondanks dat ieder een volle agenda heeft in deze periode was de opkomst goed, het weer werkte mee zodat het goed toeven was onder en rond de veranda met mooie vergezichten.
De sfeer was ongedwongen en naast leden van het eerste uur waren er ook enkele aspirant leden. Zo konden we kennis maken met de hr. Piet Scheringa (veehouder) en Engel Dekker student economie.


Onder het genot van een hapje en drankje bij de ondergaande zon konden we genieten van het optreden het trio Second Spring welke bestaat uit Margitha en Irene en jazeker onze eigen wethouder Han. Zij verhoogden de feestvreugde met twee bijzonder aangename optredens waarbij zij goed in gehoor liggende zang met begeleiding van gitaar en piano ten gehore brachten. Vooral de zang van beide dames met gitaar begeleiding door Irene van veelal Ierse bekende en ook minder bekende nummers maakten het wel heel speciaal.

De piano begeleiding van Han was van grote klasse wat goed naar voren kwam bij het nr. “Let it be”.Een volgende gelegenheid om te genieten van Second Spring is tijdens het evenement Muziek aan de Middenweg beslist ’n aanrader.
Zo rond de klok van 1 ging ieder met een bijzonder goed gevoel huiswaarts nadat bestuursvoorzitter Dick zowel de muziek als de fam. de Lange bedankte voor hetgeen ten gehore gebracht en het beschikbaar stellen van de locatie.
Dank gaat uit naar het bestuur van de BPP voor deze geslaagde avond.

Omhoog