Beemster Polder Partij
Een dijk van een partij!

 

Verkiezingskrant '18

Archief

Werelderfgoed Beemster digitaal op de wereldkaart gezet
Raadsleden BPP Nico de Lange en Leo Schagen bij lancering webcam


Axis Media Control
The AXIS Media Control, which enables you to view live image streams in Microsoft Internet Explorer, could not be registered on your computer.
 

Middenbeemster, 8 juli 2011

In de stolp van Agrarisch Museum Westerhem werd op vrijdagmiddag, 8 juli 2011 de door de Vereniging Beemster's Welvaart aan de Beemster aangeboden webcam, in gebruik gesteld.

Burgemeester H.Brinkman verrichtte de openingshandeling door middel van de afstandsbediening, waardoor het web de (op deze dag enigszins sombere) Beemster liet zien. Hiermee werd Werelderfgoed Beemster digitaal 'op de wereldkaart' gezet.

In hoedanigheid van lid van Beemster's Welvaart waren bij deze officiële in gebruik stelling ook aanwezig de raadsleden Nico de Lange en Leo Schagen van de Beemster Polder Partij. Zij vonden het een uitstekend initiatief dat Beemster's Welvaart het voortouw had genomen om onze prachtige polder, Werelderfgoed Beemster, zo te promoten.
 

De webcam is bevestigd op de toren van de kerk van Middenbeemster. Burgemeester H.Brinkman werd bij zijn officiële handeling gade geslagen door voorzitter Joke Akkerman-de Jong en Wim van der Werf, bestuurslid van Beemster's Welvaart.

Graag willen de Lange en Schagen verwijzen naar de eigen website van Beemster's Welvaart om de beelden van de polder via de webcam beter te kunnen bekijken. Klik daarvoor het plaatje hieronder aan.

Omhoog